Kick-off event

Event voor en door jonge ondernemers en leidinggevenden.

Yes! Stichting SUB40DB is een feit, een kick-ass platform voor en door jonge ondernemers en leidinggevenden. Ons doel: ontmoeten en inspireren, digitaal maar ook vooral in het ‘echie’. Daarnaast is onze ambitie een brug te slaan naar bestaande bedrijvenverenigingen en businessclubs mede door het organiseren van gezamenlijke ontbijtsessies en een jaarlijks terugkerend event!

De kick-off van dit nieuwe platform gaat plaatsvinden in de vorm van een inspirerend event op 11 oktober in de Verkadefabriek.

Programma

17.15 – 18.00 uur Inspiratiesessie door Adekwaad: Ad van Antwerpen laat zien hoe je je als bedrijf kunt onderscheiden. In een wereld waarin de functionele en rationele verschillen steeds kleiner worden, kiezen klanten steeds nadrukkelijker voor bedrijven die duidelijk zijn over wie ze zijn en waar ze voor staan.

18.00 – 18.30 uur Cabaret door Patrick Nederkoorn: Hij speelt een gedeelte van zijn nieuwe voorstelling: 'Ik betreur de ophef'. In deze voorstelling vertelt hij op aanstekelijke wijze over zijn verleden als gemeenteraadslid. Wat bezielde hem? Welke abjecte standpunten heeft hij verdedigd? Wat liep er zo grandioos mis? En met wie belandde hij in de bezemkast? 'Ik betreur de ophef’ is een grappig en pijnlijk inkijkje in een wereld van valse beloftes en oprechte leugens..

18.30 – 22.00 uur netwerken: tijdens het walking dinner in de Clubzaal. DJ Isis Cloud omlijst het geheel met lekkere muziek.

Spreker: Kick-off event SUB40DB

Datum: 11 oktober 2018
Tijd: 16:30 - 22:00

Locatie:
Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch

Plan route →