Business Carnaval "Rondom Gerritje"

Op de donderdag vóór Carnaval, 20 februari 2020, organiseren de businessclubs van HC Den Bosch en MOP Vught een nieuw netwerkevent, dit jaar voor het eerst in ’t Keershuys op de Uijlenburg. SUB40DB staat natuurlijk voor het leggen van verbindingen, dus wij nodigen jullie uit om hierbij aan te sluiten!

Om 11:11 uur luiden we met ca. 150 deelnemers hét nieuwe businessevent tijdens Carnaval in. Via een polsbandje word je de hele dag voorzien van hapjes, drankjes én entertainment. Tot 17.00 uur is het event besloten, maar ook daarna ben je welkom om van je polsbandje gebruik te maken. Dé gelegenheid dus om in een laagdrempelige setting kennis te maken met de leden van deze businessclubs.

Let op: er geldt een eigen bijdrage van € 55,- p.p. voor dit event. Aanmelden kan via de aanmeldlink. Na betaling is de inschrijving compleet en ontvang je van ons op de dag zelf een polsbandje. Als je in 2019 lid bent geworden van onze community (en je hebt één van de events bezocht), dan krijg je € 10 korting op deze bijdrage en betaal je dus maar € 45,- p.p. all-in. Deze korting wordt via onze administratie automatisch verwerkt op basis van onze gegevens.

Spreker: Business Carnaval

Datum: 20 februari 2020
Tijd: 11:11 - 17:00

Locatie:
Bistro 't Keerhuys
Lepelstraat 45
5211 DP 's-Hertogenbosch

Plan route →