Netwerkclub SUB40DB gaat voor inspiratie en Bossche gezelligheid met XL-event

SUB40DB, dé business community voor jong en ondernemend Den Bosch, organiseert op donderdag 10 oktober a.s. een XL-ondernemersevent, met als thema “for new inspiration”. Na de geslaagde netwerkborrel SUB40DB Summerdrinks deze zomer, bevestigt SUB40DB met dit event haar status als gevestigde netwerkclub in de regio.

Onze doelgroep bestaat uit jonge ondernemers en managers (op managementniveau), tot 40 jaar. Jonge ondernemers hebben elkaar op zakelijk vlak veel meer te bieden dan ze zichzelf op het eerste gezicht realiseren. Daarom zijn wij er, om die verbindingen te leggen. Met een aansprekende mix van 50% inspiratie met relevante inhoud en 50% Bossche gezelligheid, neem je de drempel weg om met elkaar in contact te komen” aldus Gordon van Oijen, directeur van Gras en Groen, een van de grondleggers van SUB40DB.

Het event op 10 oktober vindt plaats in het befaamde Kasteeltje Meerwijk, dat sinds 2019 als evenementenlocatie wordt uitgebaat. Paulien Mars, advocaat bij TEN Advocaten en bestuurslid van SUB40DB vertelt: “Een unieke locatie in Den Bosch, met topfaciliteiten en een interessante geschiedenis. Vele mensen kennen het kasteel nog als gentlemen’s club, en die sfeer heeft het op bepaalde plekken ook nog wel. Dat geeft een bijzonder cachet aan ons event.

Vorig jaar werd de kick-off bijeenkomst bezocht door 120 ondernemers en managers. “Dit jaar pakken we het nog grootser aan en hebben we in het duo Richard van Kraij (auteur van de bestseller ‘Sales vanuit je Hart’ en Loek Peters (o.a. bekend van Penoza) een headliner”, verzekert Harald Dols, fiscalist en penningmeester bij SUB40DB.

Richard en Loek hebben een inspirerend verhaal voor iedereen die op een authentieke manier wilt leidinggeven, samenwerken en verkopen. Dat brengen ze op laagdrempelige wijze, met humor, en ze putten uit verrassende invalshoeken: onder andere uit de wereld van toneel. Ik weet zeker dat iedereen naar buiten stapt met inzichten die je verder brengen als manager of ondernemer” vult Thomas van Oijen van Verandert Gewoon aan.

Dat alles wordt vergezeld door een goed glas wijn of bier en een uitstekend verzorgd walking dinner. DJ Isis Cloudt hebben we gelukkig op tijd vastgelegd, dit talent is dit jaar definitief doorgebroken en inmiddels veelgevraagd. Naast een nuttige netwerkavond, wordt het dus ook gewoon Bourgondisch genieten” verwacht Marieke Soetekouw van Fortify 073.

De gemeente ’s-Hertogenbosch ondersteunt het initiatief met menskracht en financieel. Een duurzaam verdienmodel is in de maak, dit jaar wordt een (symbolische) commitment fee gevraagd.

Mede dankzij een groeiende groep sponsoren hoopt de stichting volgend jaar niet meer van subsidies afhankelijk te zijn”, vertelt Mark Hover, makelaar bij Saris & Partners. “We merken dat er echt behoefte is onder gelijkgestemden om in een laagdrempelige setting te netwerken. Met SUB40DB willen we dat iedereen met frisse ideeën én een voldaan gevoel naar huis gaat aan het einde van de avond.

Deelnemen aan dit event of lid worden van SUB40DB.