SUB40DB timmert flink aan de weg

Na de kickoff vorig jaar oktober van SUB40DB, dé nieuwe netwerkorganisatie voor de ondernemer of leidinggevende onder de veertig jaar die werkt in de regio ’s-Hertogenbosch, hebben we niet stil gezeten. De werkgroep is uitgebreid, op 27 juni vindt een zomerevent plaats en in oktober weer een inspirerend netwerkevent.

SUB40DB is vorig jaar opgericht door zes jonge ondernemers en leidinggevenden. Inmiddels is de werkgroep uitgebreid met Thomas van Oijen van Verandert Gewoon en Marieke Soetekouw van Fortify. SUB40DB wil graag zorgen voor new inspiration. Dat doen we door het organiseren van eigen, onderscheidende en goede bijeenkomsten. Waar inspiratie en Bossche gezelligheid centraal staan en waar het dus gemakkelijk verbinding leggen is.

Summerevent
Nieuw dit jaar is het summerevent op donderdag 27 juni. Vanaf 17.00 uur is er een netwerkborrel bij Wijnbar Bij Dirk in de Verwersstraat in ’s-Hertogenbosch. Inschrijven kan via de website www.sub40db.nl. Er is plaats voor maximaal zestig personen.

Inspiratie-event op 10 oktober
Net als vorig jaar, organiseren we ook dit jaar weer een groot inspiratie-event. Deze zal plaatsvinden op donderdag 10 oktober 2019. Locatie en invulling zijn nog niet bekend, maar het belooft wederom een succesvolle en inspirerende middag en avond te worden.

Wil je lid worden of sponsor? Meer informatie over SUB40DB vind je op de website SUB40DB.nl