Over ons

Noem ons een netwerkclub, een platform of gezelligheidsvereniging. Precies in een hokje te stoppen zijn we niet. We zijn er vooral voor jou. Voor de jonge ondernemer of leidinggevende onder de veertig jaar die werkt in de regio ’s-Hertogenbosch. Bij ons kun je terecht om andere jonge professionals te leren kennen, ervaringen uit te wisselen, kennis op te doen en het vooral ‘keigezellig’ te hebben met elkaar.

SUB40DB is oorspronkelijk een initiatief van Bedrijvenvereniging Rietvelden-De Vutter. In 2017 hebben zij het pilot-event ‘Jong RIVU’ gehouden, om behoeften te peilen onder jonge ondernemers en leidinggevenden. Dat bleek een succes. In 2018 vond ons kick-off event plaats in de Verkadefabriek met 120 deelnemers. In 2019 pakten we het nog grootser aan met maar liefst 2 events. Op 27 juni organiseerden we het SUB40 Summerdrinks-event en op donderdag 10 oktober vond wederom het SUB40 XL-event plaats! In 2020 trapten we af met een inspiratiesessie op uitnodiging van Hermes business netwerk en vond het business carnaval plaats in samenwerking met de HockeySociëteit ’s-Hertogenbosch en MOP Business Club. Wegens welbekende reden konden de andere activiteiten in 2020 geen doorgang vinden. Ook in 2021 waren we helaas genoodzaakt om onze events te annuleren, maar… nu zijn we terug! Check de agenda voor de events die we in 2022 voor jullie organiseren.

Gelukkig kunnen we op de steun van de gemeente ’s-Hertogenbosch en een grote groep sponsoren blijven rekenen. We zijn begonnen om vanuit onze eigen netwerken zoveel mogelijk jonge ondernemers en leidinggevenden te bereiken. Maar we hopen op een olievlek-effect. Dus: spread the word!