Qube Event supplies

Qube is de steunpilaar voor organisatoren die in het web van organiseren een betrouwbare samenwerkingspartner nodig hebben. Met hun originele ideeën, expertise en persoonlijke betrokkenheid dragen zij bij aan een perfect evenement, beurs of meeting. U geeft uithanden waar uw expertise niet ligt en wat u uit handen wilt geven. Van communicatie met de betrokken partijen die gebruik maken van het licht, geluid en beeld tot inrichting in overleg met de cateraar.

Presentatie tijdens uw beurs, optimaal geluidsbereik tijdens uw meeting of de passende beleving en sfeer bij uw personeelsfeest, Qube is de meest veelzijdige partner op het gebied van licht, geluid, beeld en aankleding.

Qube is gevestigd in Vught. Vught ligt in de prachtige provincie Noord Brabant. Direct langs de A2 zijn voor ons de meeste plaatsen makkelijk en snel te bereiken. O.A. in 's-Hertogenbosch, Eindhoven, Oss, Utrecht en verder staan we op zeer korte termijn voor u klaar. Door de gunstige ligging komen wij graag in heel Nederland.

Heeft u liever een totaal concept? Hiervoor heeft Qube met verschillende samenwerkingspartners mooie ideeën. Deze partijen zijn op elkaar ingespeeld en kunnen snel schakelen om voor u het concept op maat in te vullen.

Wilt u meer informatie of vrijblijvend kennis maken? Neem contact met ons op!

Contactgegevens

Baarzenstraat 19
5262GD Vught
Tel: 073 - 65 77 297
info@q-es.nl
www.qubeeventsupplies.nl/

Contactpersoon:
Maikel van Breemen

Plan route →