Start me up again - Data platgeslagen

Op donderdag 19 mei werken wij mee aan een exclusief data-event voor het MKB (3e editie). Reken op een praktische insteek en laagdrempelige sfeer.

We begeven ons deze keer in het Bossche buitengebied, zodat je een kijkje in de keuken kunt nemen bij MPO Ventures met haar 100% datagedreven ondernemingen Divtag, Motorparts-online.com en Simpul. Verwacht verder een presentatie door Bottomlines over snellere en betere besluitvorming (evidence based) met behulp van (financiële) data. En onze eigen Thomas verzorgt een interactieve workshop met zijn compagnon Kevin (van Verandert Gewoon) over welke obstakels je kunt tegenkomen in de transitie naar datagedreven organiseren en hoe je deze doorbreekt. Oftewel, hoe je het echt voor elkaar krijgt. We sluiten af met een netwerkborrel. Dit event wordt georganiseerd door Divtag, Bottomlines en SUB40DB.

Ben jij een data gedreven ondernemer of ben je op weg? Schrijf je dan snel in. Deelname is gratis, maar we werken wel met een aanmelding in verband met catering en een beperkt aantal plaatsen (vol = echt vol). Inloop vanaf 16:00 | Start event 16.30

Spreker: Data Platgeslagen

Datum: 19 mei 2022
Tijd: 16:00 - 19:00

Locatie:
Divtag
Thomas Edisonweg 33
5151 DH Drunen

Plan route →