Deelnemen aan de SUB40DB Community

SUB40DB wil graag zorgen voor new inspiration. Dat doen we door het organiseren van eigen, onderscheidende en goede bijeenkomsten. Waar inspiratie en Bossche gezelligheid centraal staan, en waar het dus gemakkelijk verbinding leggen is. Om die doelstelling te kunnen waarborgen, kiezen we ervoor om selectief te zijn voor wat betreft onze doelgroep. Onder de 40, een functie op managementniveau en werkzaam in de regio.

Wil je in 2019 deelnemen aan onze community? Koop dan een community ticket. Je betaalt € 50 per persoon (excl. BTW) en krijgt hiermee toegang tot twee events.
Je koopt tickets in onze event-module via Ideal. Je ontvangt na jouw bestelling direct twee e-tickets: één voor 27 juni en één voor 10 oktober (XL-event). Het 10 oktober ticket sturen we, voor de zekerheid, een week voor het event nogmaals aan je toe. Nadat de betaling door ons is verwerkt, ontvang je een BTW-factuur.

Wil je onze community eerst ervaren? Dan betaal je per event € 35 (excl. BTW). Hetzelfde geldt voor een introducé die je wilt meenemen naar het event.
Je ontvangt na jouw bestelling direct een e-ticket voor 27 juni. Nadat je betaling door ons is verwerkt, ontvang je een BTW-factuur.

Koop hier jouw ticket >>