Special Event

17 november 2022 is het weer zover! Na twee succesvolle edities in 2018 en 2019 met meer dan 100 ondernemende professionals - en een Coronapauze van twee jaar die we snel vergeten - zal dit jaar opnieuw het SUB40DB Special Event plaatsvinden op een super toffe locatie in hartje ‘s-Hertogenbosch: The Gallery by Flexlabs in het Gasthuiskwartier.

Keynote speaker: Mark Tigchelaar met 'FOCUS AAN/UIT'

Voor dit event hebben we niemand minder dan MARK TIGCHELAAR weten te strikken voor een keynote speech in het thema van ons event: FOCUS!

In de snel veranderende wereld om ons heen met een overvloed aan prikkels is het als ondernemende (jonge) professional een uitdaging om je te blijven focussen op je doelen.

FOCUS AAN/UIT is een leuke en laagdrempelige inspiratiesessie om het belang van focus te snappen. Met behulp van publieksvragen bespreekt Mark recente inzichten en onderzoeken over concentratie en aandacht en, belangrijker nog, de uitdagingen die spelen op dit gebied. We maken kennis met de flowcurve en de werking van focus.

Aan bod komt:
→ Hoe werkt concentratie, aandacht en stress op neurologisch niveau?
→ Praktische voorbeelden van grip op focus
→ De uitdagingen van de werk- & privébalans
→ Het verschil tussen stress en werkdruk
→ Hoe je de eigen focus kunt verbeteren door training

Het programma:

  • 16.30 Ontvangst met fingerfood & welkomstcocktail die wordt aangeboden door de Bossche startup City Gin;
  • 17.30 Mark Tigchelaar inclusief Q&A, voor meer FOCUS, om nog meer uit je (werk)leven te halen;
  • 18.30 Luxe walking dinner, verzorgd en mede mogelijk dankzij een bijdrage van, Taylor Made Catering met daarna feestelijke netwerkborrel met DJ;
  • 22.30 Einde.

Wat maakt deze editie extra leuk!?
In basis zijn wij een netwerk voor ondernemende professionals jonger dan 40. Maar, verbindingen leggen is óók onze doelstelling. Daarom zijn alumni ook van harte welkom! Dus: ben je eerder bij SUB40DB geweest, inmiddels de magische grens van 40 gepasseerd, maar lijkt het je toch leuk om oude bekenden te zien of juist nieuwe contacten te leggen? Meld je gerust aan!

Spreker: FOCUS AAN/UIT met Mark Tigchelaar

Datum: 17 november 2022
Tijd: 16:30 - 22:30

Locatie:
The Gallery by FlexLabs
Burgemeester Loeffplein 70
5211 RX 's-Hertogenbosch

Plan route →